KÄYTTÖEHDOT

Parkourpolku.fi on Parkour Vault Oy:n tuottama verkkopalvelu. Parkourpolku.fi-sivustolla on Parkourpolun tasojen tekniikka- ja ohjeisharjoitteluvideot sekä luovat ja haastetehtävät. Tason 1 sisällöt ovat kaikille avoimia ja muut tasot ovat saatavilla rekisteröityneille käyttäjille. Rekisteröityminen edellyttää pankki-tai luottokortin tietojen syöttämisen tai Apple Pay-maksun. Mikäli on voimassaolevia tutustumisjaksoja niin ilmaisen tutustumisjakson aikana asiakkaan korttia ei veloiteta. Tutustumisjakson päätyttyä tilaus jatkuu maksullisena ja sen hintaisena joka on ilmoitettu  kyseisen tutustumisjakson jäsenyysvaihtoedossa. Mikäli valitsee alusta asti maksullisen vaihtoehdon niin asiakkaan korttia veloitetaan ilmoitetun jäsenyyden hinnan verran tilausjaksoittain. Kaikki jäsenyysvaihtoehdot jatkuvat oletusarvoisesti niin kauan kunnes asiakas peruuttaa tilauksen. Asiakas voi peruuttaa tilauksen/jäsenyyden haluamaan hetkenä. Kun jäsenyys katkaistaan, seuraavasta tilausjaksosta ei enää tehdä veloitusta.

Palvelun käyttäminen ja harjoittelu on asiakkaan omalla vastuulla. Palvelun tuottaja ei suosittele imitoimaan videoilla esitettyjä liikkeitä sellaisenaan esitetetyssä ympäristössä vaan etenemään harjoittelussa kunkin omalle tasolle sopivalla tavalla ja tasolla. Palvelun tuottaja kehottaa varovaisuuteen kaikessa harjoittelussa ja sekä ohjeistaa hakeutumaan ohjattuun parkour toimintaan mukaan.

Kaikki parkourpolku.fi-sivustolla oleva materiaali on Parkour Vault Oy:n omaisuutta ja sisällön kaikki kopiominen ja levittäminen ilman kirjallista lupaa on kiellettyä.